Je bekijkt nu Je bedrijf, winkel of organisatie heropstarten, dat doen wij voor je.

Je bedrijf, winkel of organisatie heropstarten, dat doen wij voor je.

Back to Work Safely vergemakkelijkt de heropstart van elk bedrijf of organisatie.

Back to Work Safely vergemakkelijkt de heropstart van elk bedrijf of organisatie.

Bij ons kan u terecht met elke vraag, hoe klein of groot ook, over het heropstarten van uw onderneming.

Je bedrijf, winkel of organisatie heropstarten dat doen we voor jou.

Het begin

Alles begint bij een goed gesprek. Welke maatregelen heeft u reeds getroffen, welke zijn nog noodzakelijk en welke zijn ”nice-to-have”. We gaan hierbij niet enkel uit van wat er wettelijk verplicht is, maar we houden steeds rekening met de menselijke factor.

Na een grondige analyse krijgt u van ons een plan van aanpak, met duidelijke en gedetailleerde oplossingen.

Dat doen we met onze evenementen www.theroc.eu en dat doen we nu met uw heropstart.

Communiceren en luisteren

We vergeten hierbij zeker de communicatie niet, zowel naar uw medewerkers, klanten als eventuele bezoekers. Het is belangrijk hen te tonen dat een veilige en aangename omgeving prioritair is en welke maatregelen er genomen zijn.

Het succes van een herlanceringscampagne is voor een groot stuk te danken aan een goede communicatiestrategie. Begin hier nu al mee, nu een groot deel van de collega’s nog aan thuiswerken doet.

Hou contact, bereidt hen voor op een terugkeer. Communiceer nu reeds de aanpassingen die zullen worden genomen en luister naar eventuele vragen. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

 

 

“Alles begint met een goed gesprek”

Praktisch

In het kantoor en op de werkvloer zal u een aantal maatregelen moeten voorzien, zoals handgels, tissues, zeepdispensers maar ook vloermarkeringen, signalisatie en informatiebrochures. Kijk maar bij onze voorbeelden.

We werken dit volledig op maat van uw bedrijf of organisatie uit en zorgen ook voor de correcte uitvoering. We begeleiden u van het begin tot het einde in dit traject en sturen bij waar nodig.

We volgen de evolutie van de richtlijnen nauwgezet op zodat u zich kan concentreren op de core-business.

Er is meer

Maar we denken ook verder dan dat. Voor ons is ook de menselijke factor belangrijk. De impact van deze situatie is niet te verwaarlozen. Laat uw collega’s dan ook weten dat u er bent voor hen, een kleine attentie, een “welcome back” pakketje, een bloemetje. Heb ook oren voor de gevoeligheden, en uitdagingen die dit alles met zich meebrengt. Vele mensen vragen zich hoe werk en privé te combineren in deze uitzonderlijke situatie. Misschien is een tijdelijke opvang voor de kinderen van de werknemers wel een uitkomst. Ook hier kunnen we oplossingen bieden eventueel zelfs met een pre-teaching begeleiding.

U merkt het van A tot ver voorbij Z kunnen we uw herlancering vergemakkelijken. U kan bij ons terecht voor 1 of meerdere aspect(en) van uw heropstart of voor een volledig pakket. Contacteer ons en we bespreken met veel plezier uw specifieke vragen en uitdagingen.

 

Geef een reactie